Майски празници

Мини почивка Халкидики-All inclusive Hotel Kriopigi****
Маршрут
СОФИЯ-СОЛУН-ХАЛКИДИКИ –СОФИЯ

Продължителност
4 дни / 3 нощувки

Дати на отпътуване
21.09.2018 г.

Програма

 ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ: НА ВСЕКИ КРЪГЪЛ ЧАС ИМА БЕЗПЛАТНО ВЛАКЧЕ ОТ ХОТЕЛА ДО ПЛАЖА И ОБРАТНО!

ХОТЕЛЪТ Е НАПЪЛНО РЕНОВИРАН ПРЕЗ 2017 Г. 

 Към дата 16.08 - последни 5 стаи.

Първи ден 

     Отпътуване в 07.00 часа от пл. ”Ал. Невски” в гр.София. Преминаване на граничните пунктове Кулата - Промахон. Пристигане в курорта Криопиги ( Касандра). Настаняване в хотела. Обяд. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

Втори ден

Закуска. По желание целодневен круиз Пефкохори - Неос Мармарас (Ситония) - острови Келефос - Пефкохори. Отпътуване в 9:30 ч. от Пефкохори за залива Торонеос. Свободно време за плаж. Обяд на кораба ( включен в цената). След обяд отпътуване за курортния град Неос Мармарас ( Ситония). Свободно време за разходка ( около 1.15 мин). Връщане на кораба.  Отпътуване за остров Келифос. Свободно време за скачане от кораба. Връщане в Пефкохори около 17 ч. Вечеря. Нощувка. 

Трети ден

Закуска. Свободно време  за плаж. Обяд.   Вечеря. Нощувка 

Четвърти ден

Закуска. Напускане на хотела. Отпътуване за Солун. Разглеждат се: Митницата, Пристанището, площад “Аристотелис”, Бялата кула, паметниците на Филип ІІ Македонски и Александър Велики, Панаирния град, Арката на Галерий, Ротондата “Св. Георги”, църквата “Св. Димитър”. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта. 

 

Дата: 21.09-24.09.2018 г.

 

 

ЦЕНА:  хотел Kriopigi Beach****- 350 лв.

 

 

 ЦЕНА ЗА ПЪТУВАНЕ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ - 280 ЛВ. НА ЧОВЕК

 

 

kriopigibeach.gr

Доплащане за единична стая - 120 лв.
Деца до 6 г. заплащат само транспорта - 50 лв.

 

 

 Деца 6-12г. - 50% отстъпка

Цената включва:                                                        

-   транспорт с лицензиран автобус за международен превоз

-   3 нощувки на база Аll inclusive в в хотел Kriopigi Beach****

-   екскурзоводско обслужване по целия маршрут

-   медицинска застраховка - асистанс-  5000 евро

-   панорамна обиколка на град Солун

Цената не включва: 

-   разходи от личен характер

-  входни такси за посещаваните обекти 

-   Целодневен круиз Касандра - Ситония ( с включен обяд и трансфер от хотела до Пефкохори и обратно) - 27 евро/53 лв. - заявява се предварително

*Градска такса - от 01.01.2018г в Гърция се въвежда т.нар. такса "Престой". Тя се заплаща на място в хотела, а размерът ѝ се определя от неговата категория както следва:

 - 5* хотели - 4 евро /стая/ нощувка;
 - 4* хотели - 3 евро /стая/ нощувка;
 - 3* хотели - 1,50 евро /стая/ нощувка;
 - 2* и 1* хотели хотели - 0,50 евро /стая/ нощувка. 
 
Застраховка „ Отмяна на пътуване“ – по желание. Цената зависи от застрахователната сума и оставащите дни от датата на сключване на договора до края на пътуването. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката.
Забележка:Агенцията си запазва правото на промени в реда на изпълнение на програмата! При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите! Гръцката категоризация на обектите за настаняване и хотелите се различава от българските стандарти.
Начин на плащане: 30% от пакетната цена 30 дни преди датата на отпътуване. Доплащане до 7 дни преди датата на отпътуване.
Минимален брой туристи за осъществяване ня екскурзията: 40 
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване!
Общи данни за паспортен и визов режим:   лична карта/ задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
 
Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител  трябва да представят копие и  оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!
 
 "ГАЛА ХОЛИДЕЙС" ООД има сключена застраховка "Отговорност на туроператора" — застрахователна полица №  17 100 1315 0000612907 в ЗАД „АРМЕЕЦ”, валидна до 01.08.2018г
 

 

За контакти и резервации